Részabó Irén: Az idegen mester

Kiálltással egybekötött könyvbemutató

a Szolnoki Művésztelepen

Részabó Irén: Az idegen mester című könyve egy szemléletváltásra késztető könyv. Hiánypótló, mert összekapcsolja a lelki és a spirituális folyamatokat a hétköznapokkal. Megmutatja, hogy a tudatosság egyúttal természetesség is. Lényegre törő egyszerűséggel vezeti be az olvasót a saját életébe, a jelene alapjainak színfalai mögé. A könyv a pszichológus szerző több, mint 25 éves gyógyítói, tanítói és művészi tapasztalatára épül. 21 fejezetben, 21 képpel, 14 törvény által, 33 élő történeten keresztül, sodró lendülettel.

Az idegen mester a tudatosság a természetesség és az egyszerűség egy tőről fakadó bölcsességével gondolkodni tanít! Sok-sok érzéssel, tisztán, szeretettel, derűvel.

Gyógyító könyv. Miközben olvassák vagy hallgatják, az idő alatt is gyógyít. Az élőbeszéd módján kommunikál az olvasóval. Rétegei vannak, emésztgetni kell, érdemes többször elolvasni, átélni a képeket. Minél többször olvassák, annál inkább kibontakozik az ereje, bensőségesen, jótékonyan, bátor szeretettel támogatóan, egészlegesen.

A könyv szerzőjével Sebestyén Andrea beszélget.